Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Wi-Fi 6 представляє безліч нових функцій, які розроблені для підвищення ефективності і продуктивності бездротової мережі. Чи змінить це підхід до діагностики, проектування та усунення неполадок в бездротових мережах нового покоління?

  • Завдяки технології OFDMA мережі Wi-Fi 6 краще справляються з управлінням кількістю користувачів, яке може підтримувати точка доступу, без зниження продуктивності. Сучасні інструменти планування і проектування повинні враховувати це, коли рекомендують, скільки точок доступу буде потрібно для конкретних розгортувань
  • Wi-Fi 6 представляє нові функції, які можуть допомогти бездротовим мережам досягти більш високих швидкостей. Оскільки старі версії Wi-Fi не підтримують нову функціональність, тестерам, які використовують старі набори мікросхем 802.11, необхідно буде оновити власні радіомодулі Wi-Fi 6, щоб мати можливість точно вимірювати швидкість і продуктивність бездротової мережі.
  • Майбутні мережі Wi-Fi 6 також зможуть використовувати смугу 6 ГГц (зазвичай відому як Wi-Fi 6E). Оскільки радіомодулі WiFi, які в даний час використовуються WiFi аналізаторами, підтримують тільки діапазони 2,4 ГГц і 5,0 ГГц, деякі пристрої, що працюють в діапазоні 6,0 ГГц буде не видно інженеру. Щоб отримати доступ до пристроїв, що працюють в новому діапазоні, необхідно оновити радіомодулі, що використовуються тестерами Wi-Fi, для підтримки частот 6 ГГц.

Ці зміни можуть торкнутися багатьох, але нема про що турбуватися! NetAlly вже пропонує кілька тестерів, які забезпечують видимість Wi-Fi 6, і продовжує працювати над додаванням підтримки новітніх технологій бездротових мереж.



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі