Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

УЗК пристрій для протяжки кабелю Katimex CableMax, з мідною жилою для трасування каналу, Ø4.5мм, 30м

Артикул: KM-104085

Ціна: 41 223.11 грн.

Закрити
от 0 грн.
41 223.11 грн.
Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Пристрій для закладання кабелю і трасування маршруту кабельного каналу УЗК Katimex CableMax 2 в 1 (104085) містить склопруток 30 м, Ø4.5 мм з мідною жилою всередині. Він спеціально розроблений для застосування в промислових будівлях і офісах, здатний не тільки помістити кабель в каналізацію, але і допомогти визначити місце виникнення затора чи пошкодження в ньому. За допомогою цього можливе і трасування неметалевих каналізаційних і водопровідних труб, дренажних систем і колекторів.

Ремонт і відновлення труб і кабелів під землею може бути дорогою та тривалою операцією. Будь-яка компанія, яка укладає підземні інженерні комунікації, повинна забезпечити швидку та безпечну ідентифікацію траси будь-якого каналу. Пошук дієлектричних кабельних каналів і труб стає можливим завдяки використанню УЗК CabelMax 2 в 1 для визначення маршруту. Ця система оснащена прутком зі скловолокна який містить один або кілька мідних проводів, які можуть передавати сигнал, який можна визначити по всій довжині через з’єднання передавача. Цей сигнал може бути вловлений, залежно від обладнання для передачі та прийому, а також місцевих і структурних умов, на глибині до кількох метрів. Системи визначення місцезнаходження KATIMEX® можуть працювати з усім стандартним трассошукачами. Передавач підключається до обладнання через з'єднувальну коробку за допомогою бананових гнізд або клем. Cablemax для визначення маршруту виготовлений зі скловолоконного профілю Polykat з інтегрованими мідними дротами, оснащеними стрижневим кінцем із зовнішньою різьбою M5 та прикріпленою гнучкою направляючою головкою Ø 7 мм, з’єднувальною коробкою для підключення передавача (1 з’єднання) та рамою з оцинкованої сталі з алюмінієвою котушкою Ø 400 мм.

Технічні характеристики протяжки кабеля Katimex CabelMax 2 в 1 (104085)

  • Скловолоконний пруток Polykat® з мідною жилою для трасування каналу
  • Довжина прутка для протяжки кабелю: 30 м
  • Діаметр прутка: Ø 4.5 мм
  • Мінімальний радіус вигину: 100 мм
  • Сталева антикорозійна рама з алюмінієвим кошиком для склопрутка Ø 400 мм
  • Міцний скловолоконний пруток Polykat® з багатошаровою оболонкою
  • Система гальмування прутка перешкоджає саморозмотуванню 
  • Розтягуюче навантаження на руйнування прутка: 10.3 кН (1050 кг)
  • Перевірена межа міцності з'єднання наконечника: 1.5 кН (150 кг)
  • Виготовлено в Німеччині

Принцип роботи Katimex CableMax 104087:

Katimex Cablemax

У той час, як один провід генератора підключається до клемної колодки, інший піддається заземленню. Сигнал з генератора поширюється мідною жилою, формуючи навколо каналу електромагнітне поле, що визначається і трасується приймачем. При цьому глибина локації комунікацій залежить від характеристик ґрунту та самого трасошукача.

Katimex Cablemax

Зателефонуйте та замовте УЗК пристрій для протяжки кабелю Katimex CableMax, з мідною жилою для трасування каналу, Ø4.5мм, 30м у компанії «Залізний Гаррі» (м. Київ) за вигідною ціною та доставкою по Україні. KATIMEX KM-104085: опис, фото, технічні характеристики, інструкції, відгуки, технічна підтримка.

Дивіться аналоги KM-104085 у категорії: 40 - 80 м (4.5 мм) - УЗК Cablemax 2 в 1 с металлической жилой, Katimex, УЗК, пристрій закладки кабелю, склопруток
Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі