Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!
0 800 332 008 (Безкоштовно)
+38 (098) 305-74-01 (Київстар)

Tempo CableScout CS90B - імпульсний рефлектометр для локалізації пошкоджень у коаксіальних та симетричних кабелях (вита пара, електричний кабель та ін)*. Вузькі зондувальні імпульси, практично до нуля зводять мертву зону приладу, а продумане до дрібниць виконання та меню приладу створять максимальний комфорт у його експлуатації.

CS90 забезпечує новітню технологію TDR у невеликій, легкій і міцній конструкції, щоб забезпечити неперевершену простоту використання та продуктивність тестування коаксіального кабелю, телефонного або витої пари Ethernet. З рефлектометром CS90 технічні працівники витрачатимуть менше часу на налаштування TDR і більше на усунення несправностей. Просто виберіть тип кабелю для перевірки, а CS90 зробить все інше. Ширина імпульсу, коефіцієнт позповсюдження імпульсу VoP, посилення та вертикальне положення графіка рефлектограми автоматично вибираються та регулюються під час сканування кабелю. Пошук несправності дуже зручний, просто наведіть курсор на несправність і скористайтеся функцією масштабування однією кнопкою, щоб визначити її місце розташування.

Рефлектометр CS90 використовує оптимізовані імпульси та дискретизацію в поєднанні з передовими методами фільтрації та обробки сигналів. У вас завжди є максимально чиста форма сигналу для найпростішої ідентифікації подій. Функція автоматичного пошуку несправностей FastFind™ може швидко скорегувати оглядову трасу до останньої несправності та легко виявити її.

Огляд імпульсного рефлектометра Tempo CableScout CS90:



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
0 800 332 008 +38 (098) 305-74-01 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі