Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Jonard Tools представляє набір для очищення зварювальних апаратів для оптоволокна JIC-TK-285

Новий набір інструментів від Jonard, призначений для очищення зварювальних апаратів VOLS TK-285, обіцяє стати незамінним помічником для фахівців у галузі оптичних мереж та зв'язку. Цей набір включає в себе широкий спектр інструментів для видалення пилу, бруду, сміття та кремнеземних відкладень з V-подібних пазів та інших делікатних компонентів зварювальних апаратів.

Серед призначень цього набору інструментів - очищення V-подібних канавок зварювального апарату, оптичних та інших делікатних поверхонь, а також збільшувальна лінза для роботи з оптоволокном. Набір також включає в себе рідину для очищення волокон, негорючу та безпечну у використанні.

Комплект набору для чистки оптичних зварювальних апаратів Jonard TK-285 містить усе необхідне для професійного очищення та обслуговування обладнання. Зручний пластиковий бокс забезпечує організоване зберігання інструментів, що дозволяє з легкістю зберігати їх поряд і мати під рукою у разі необхідності.

Знайти більше інформації про набір для очистки зварювальних апаратів VOLS Jonard TK-285 та замовити його можна на сайті виробника. Новий набір інструментів Jonard - ваш надійний помічник у догляді за обладнанням для оптичних мереж!"



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі