Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Сучасний тестер CableMaster 210 від Softing: Швидка та надійна перевірка LAN кабелів

Однією з ключових особливостей цього тестера є можливість виконувати комплексну перевірку цілісності жил та екрану, виявлення обривів, коротких замикань, переплутаних та розщеплених пар. Отримані результати виводяться на яскравому LCD екрані, який забезпечує більш швидку і чітку інформацію про стан лінії порівняно зі стандартними світлодіодами. Спеціальні екранні іконки дозволяють впевнено визначити тип несправності кабелю, що зекономить час та уникне помилок.

Не менш важливою особливістю є можливість визначення схеми розведення провідників, а також правильності обтискання коннектору RJ45 за допомогою віддаленого ідентифікатора, що входить до комплекту. І щоб уникнути можливої втрати цієї важливої частини, виробник передбачив її фіксацію всередині корпусу пристрою.

Подальша робота з кабельними з'єднаннями також стала легшою завдяки генератору тонального сигналу, який допомагає ідентифікувати потрібний кабель з численного пучка або знаходити порт на патч-панелі. Для цього може бути використаний додатковий індуктивний щуп PS-CT15 (продається окремо) або інший широкосмуговий приймач. Окрім цього, тестер підтримує роботу з кабельними номерними ідентифікаторами для швидкого пошуку потрібної розетки, а їх кількість може сягати до 24 одиниць.

Однак, безпека також є пріоритетом для Softing. CableMaster 210 оснащений захистом від вхідної напруги до 60V, що гарантує, що пристрій не постраждає при помилковому підключенні до слаботочних систем під напругою.

CableMaster 210 - це надійний помічник для професіоналів, які прагнуть забезпечити найвищу якість підключення мережі. Його сучасні можливості допомагають ефективно виявляти несправності та швидко налагоджувати з'єднання, зекономивши час і зусилля.



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі