Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Softing LinkXpert M3 (мідь/оптика/Wi-Fi) є сучасним тестером для виявлення та усунення несправностей мідних, оптичних та Wi-Fi мереж Ethernet. Застосовується як у невеликих офісах так і на важливих промислових об'єктах. Для введення в експлуатацію чи обслуговування мережі Ethernet, LinkXpert M3 може запускати автоматичні тести, які налаштовуються індивідуально.

LinkXpert M3 відображає кольорову схему розпинування модульних роз'ємів RJ45/RJ12 на сенсорному екрані 5,25", вказує на помилки монтажу, вимірює довжину кабелю, визначає відстань до обриву та короткого замикання за технологією відбитого імпульсу (TDR). Тестер має вбудований тональний генератор для ідентифікації кабелю чи порта. Для роботи в темних приміщеннях, в корпусі вмонтований LED ліхтар. 

LinkXpert M3 має багато функцій для перевірки активної мережі: формування списка підключених до мережі пристроїв, пошук дублювання IP адрес, тест DHCP/DNS серверів, ідентифікація протоколів CDP/LLDP, функція Ping, тест PoE++ до 90 Вт з навантаженням, вияв VLAN, відображення маршруту даних (traceroute), клонування MAC адресу. Звіти можна формувати у самому пристрої та передавати через USB порт у форматах PDF, XML, CSV.

Тестер має порт SFP для тестування оптичної мережі зі схожим набором можливостей що й по міді. Додатково є можливість відображення потужності вихідного і вхідного оптичного сигналу. Також на борту присутній візуальний локатор ушкоджень оптоволокна (VFL), та можливість підключення відеомікроскопу для перевірки оптичних коннекторів згідно стандарту IEC 61300-3-35.

До мережі Wi-Fi тестер підключається за допомогою суміснного модуля WLAN USB. На відміну від звичайних смартфонів або ноутбуків, в мережах с кількома точками доступу, LinkXpert підключається до однієї фізичної точки доступу, тобто до одного з BSSID мережі. Він НЕ буде автоматично переходити до іншого BSSID, якщо фізичне обладнання стає недоступним. Причина цього в тому, що LinkXpert приділяє більше уваги тестуванню фізичної точки доступу, ніж загальному підключенню до мережі.



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі