Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Компанія Copperzut Technology успішно завершила роботу щодо монтажу ВОЛЗ пневматичним способом у Домініканській республіці. Особливістю цього випадку була дуже погана якість кабельного каналу. Тим не менш, монтаж вдалося успішно виконати за допомогою установки задування ВОЛЗ Fremco Multiflow Rapid.

Завдання проекту:

Виконати монтаж двох ділянок волоконно-оптичної лінії:

  1. Прокласти волоконно-оптичний кабель діаметром 10 мм у канал із внутрішнім діаметром 32 мм протяжністю 5 км.;
  2. Прокласти 2,7 км волоконно-оптичного кабелю діаметром 18,5 мм у заздалегідь існуючий кабельний канал 32-мм (внутрішній діаметр) з чотирма поворотами.

У зв'язку з тим, що спочатку замовником передбачався монтаж кабелю в траншею, було закуплено кабель з потрійною оболонкою та подвійною бронею. Наслідком є підвищена вага кабелю (341 г/м), що ускладнює проект.

Отримані результати:

Перша частина проекту пройшла швидко. Проте друга частина проекту зіткнулася із деякими проблемами. Оскільки ділянка була складною і мала кілька вигинів, в одному місці кабель навіть застряг.
Для монтажу кабелю на даній ділянці, інженерами Fremco були надані поради щодо використання установки та рекомендації з техніки задувки волокна, дотримуючись яких вдалося успішно завершити проект.

Кларос Рівера, операційний менеджер компанії Copperzut, був дуже здивованийпотужністю MultiFlow RAPID, яку розвиває остання за допомогою води під тиском.

Використовуючи тиск води (215-220 фунтів на квадратний дюйм) і регулювання крутячого моменту на MultiFlow RAPID, волокно досягло іншого кінця без пошкоджень та всього за 25 хвилин, виконавши проект у термін.
Маючи надійну підтримку виробника в цьому проекті із задувки волокна за допомогою води, фахівці Copperzut успішно виконали черговий проект та отримали більше досвіду роботи у складних умовах. 

Відео проекту:

Планування проектів з видування волокна

Перед кожним проектом монтажу ВОЛС пневматичним способом та/або за допомогою води дуже важливо ретельно спланувати його. В рамках підготовки ми, як офіційний дистрибутор Fremco, та інженери виробника готові провести всі необхідні консультації. Ця підготовка може зменшити/усунути згинання встановлених повітропроводів, заощадивши ваш час і гроші.



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі