Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

У середу 11 травня о 19:00 (за київським часом) запрошуємо приєднатися до наступного епізоду серії технічних чатів NetAlly зі спеціальним гостем Пітером Маккензі, щоб дізнатися більше про проблеми конфігурації TCP/IP та QoS, які можуть вплинути на продуктивність вашої мережі Wi-Fi.

Пітер Маккензі (президент Асоціації WLAN) – всесвітньо визнаний експерт у галузі Wi-Fi та співавтор навчального посібника CWAP, опублікованого Wiley. В даний час Пітер є керівником відділу технічних операцій британської компанії MarQuest, де є головним інструктором курсів CWNP. Також Пітер надає консультаційні послуги, спеціалізуючись на бездротових мережах та аналізі мереж, для багатьох галузей, включаючи місцеві органи влади, освіту та роздрібну торгівлю.

У процесі вебінару ви дізнаєтесь як якість звязку через WiFi мережу залежить від якості дротового каналу та конфігурації TCP/IP або QoS.

Вебінар проводиться англійською.

Вкажіть адресу електронної пошти та отримайте посилання на безкоштовну реєстрацію для участі у вебінарі або перегляду його запису:



* - Обов'язкове для заповнення

Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі