Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

З травня 2021 року у всіх аналізаторах EtherScope nXG і LinkRunner 10G з'явився новий додаток NetAlly LANBERT Media Qualification, який призначений для кваліфікації пропускної здатності до 10 Гбіт/с!

За замовчуванням програма встановлена ​​в усі нові прилади, а також доступна для приладів, які мають діючий контракт підтримки NetAlly.

Можливості програми LANBERT:

  • перевірка якості мідної та волоконно-оптичної інфраструктури, включаючи кабелі, SFP, настінні розетки, комутаційні панелі;
  • кваліфікація пропускної здатності мідного кабелю для передачі інформації зі швидкістю 2,5 Гбіт/с, 5 Гбіт/с, 10 Гбіт/с;
  • кваліфікація пропускної здатності оптоволоконних кабелів і компонентів для передачі інформації зі швидкістю 1 Гбіт/с, 10 Гбіт/с;
  • можливість короткого експрес тестування (10 секунд) і тривалого аналізу (до 24 годин).

LANBERT відправляє фактичний трафік Ethernet між двома тестерами NetAlly або тестером і фізичним шлейфом, відстежуючи втрату кадрів, бітові помилки, відношення сигнал / шум (SNR) і перекіс затримки одночасно, для більш точної оцінки доступного запасу SNR на кабелі при поточній швидкості з'єднання.

Завдяки наочним графіками і можливості деталізації до 1 секунди LANBERT дозволяє точно визначити момент виникнення помилки.

      Особливості тривалого моніторингу лінії:

  • Виконання тесту LANBERT з використанням EtherScope nXG і/або LinkRunner 10G в якості кінцевих точок протягом тривалого часу (до 24 годин) служить для виявлення періодично виникаючих проблем і шумових подій, які можуть впливати на передачу мережевого трафіку.
  • Застосування компонентів низької якості при побудові кабельних систем, або низька якість їх монтажу істотно знижує перешкодозахищеність ліній. Це викликає підвищену чутливість до шумів як від внутрішніх (сусідні пари або кабелі), так і від зовнішніх джерел (електростатичні розряди (ESD), перехресні перешкоди або електромагнітні (ЕРС) імпульси, викликані двигунами або іншим обладнанням).
  • Неправильні з'єднання можуть викликати періодичні проблеми з провідністю, особливо якщо присутній будь-який рух або вібрація. Це може викликати не тільки бітові помилки і втрату кадрів, але і перешкодити деяким технологіям (Multi-Gig) зв'язуватися із заданою швидкістю, викликаючи перемикання на нижчу швидкість.

Для більш детальної інформації зв'яжіться з нашими менеджерами.



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі