Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Fluke Networkks LinkIQ

Представляємо новий прибор від Fluke Networks – тестер кабелю і мережі LinkIQ, який розроблений для тестування кабелів і мережевої інфраструктури. Прилад перевіряє можливість кабелю забезпечувати швидкість передачі даних до 10G за допомогою частотних вимірювань, надає інформацію про відстань до несправності, а також схему розводки тестованого кабелю.

LinkIQ виконує діагностику найближчого комутатора для виявлення основних мережевих проблем і перевірки його конфігурації, усуваючи необхідність використання іншого пристрою. Додаткові функції включають аналоговий і цифровий тональний генератор, запалювання LED порту комутатора для його пошуку, аутентифікацію 802.1x, підтримку віддалених ідентифікаторів і можливість збереження результатів на ПК через ПО LinkWare PC.

LinkIQ без зворотньої частини може вимірювати довжину до 305 м і визначати відстань до пошкоджень, таких як обрив та коротке замикання. Використання віддаленого ідентифікатора дозволяє отримати повну схему розводки пар кабелів, що допомагає ідентифікувати неправильно підключені провідники. Основна функція LinkIQ - це тест продуктивності кабелю на основі стандартів IEEE, який визначає пропускну здатність від 10BASE-T до 10GBASE-T (від 10 Мбіт/с до 10 Гбіт/с). Ці тести виконуються за допомогою частотних вимірювань. Користувач може сам встановлювати вимоги до продуктивності для простої індикації проходження критеріїв або відмови.

Fluke Networks LinkIQ доступний у двох комплектаціях:



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі