Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Поточна ситуація з використанням технології VPN змінила всю діяльність сфери інформаційних технологій, від централізованої мережі центрів обробки даних до тисяч віддалених офісів.

Перехід на повністю віддалену роботу з використанням широкого спектру мобільних пристроїв для отримання доступу до бізнес-ресурсів привів до швидкого вичерпання пропускної спроможності мереж VPN. Тепер для вирішення цієї проблеми ІТ-фахівцям крім прямого збільшення пропускної здатності мережі VPN необхідно враховувати, як різноманітні програми та служби споживають ці ресурси. А так як зростання споживання відбувається швидше розширення пропускної здатності, в будь-якому випадку буде потрібно відокремити сервіси, життєво необхідні для ведення бізнесу, від тих, які зараз просто «приємно мати».

Платформа NETSCOUT nGeniusONE надає ІТ-командам можливість проведення моніторингу в режимі реального часу і аналізу тенденцій, що просто необхідно для проведення профілактичного обслуговування та ефективного усунення несправностей.

Детальніше читайте в статті "Різке зростання значущості VPN для забезпечення безперервності бізнесу".



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі