Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Компанії Fluke (США) та «Залізний Гаррі» (Україна) підписали у квітні 2021 року дистриб'юторську угоду, яка відкриває корпоративним клієнтам і партнерам IRON HARRY доступ до вимірювального обладнання і вимірювальних технологій американської компанії Fluke Networks.

Fluke Networks є провідним світовим постачальником приладів та інструментів для сертифікації, діагностики та монтажу кабельних інфраструктур. Починаючи з 1948 року компанія Fluke постійно удосконалює вимірювальні прилади і технології, які стали невід'ємною частиною успішного розвитку підприємств виробництва та сфери обслуговування у всьому світі.

Потенційні клієнти компанії Fluke Networks – фактично всі організації в Україні, які працюють з обробкою, зберіганням та передачею даних, включаючи дата-центри, фінансові, промислові компанії, приватні і державні організації. Прилади Fluke Networks мають унікальні переваги при встановленні електронного обладнання, обслуговуванні обладнання та приміщень, для прецизійних вимірювань і контролю якості. Користувачі продуктів Fluke Networks – техніки, інженери, метрологи, IT фахівці, фахівці з обслуговування комунікаційних мереж – професіонали, яким прилади Fluke Networks допомагають виконувати роботу на найвищому рівні.

«Залізний Гаррі» (юридична особа ТОВ "Ентерпрайз текнолоджіз") більше 15 років від моменту видання першого на українському телекомунікаційному ринку каталогу, який спеціалізується в області інструментарію для монтажу та обслуговування мідних і оптичних кабельних систем різного призначення, до сьогоднішнього дня займає провідні позиції в консультуванні та постачанні вимірювальних приладів, інструментів, технологій і рішень для мереж різного призначення, включаючи мережі передачі даних для енергетиків і IT-компаній.

Поряд з можливістю поставок, компанія IRON HARRY завжди готова надати інженерну підтримку, забезпечити всіма необхідними документальними матеріалами, технічними консультаціями і поділитися унікальним досвідом впровадження проектів в області вимірювань і тестування мереж.

Обладнання Fluke Networks вже доступне для відвантаженя зі складу в Україні і під замовлення.



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі