Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Запрошуємо приєднатися до безкоштовного вебінару компанії NetAlly, що присвячений передовим методам проведення ефективних аудитів мережевої безпеки об'єктів. Вебінар пройде на англійській мові 28 квітня 2021 р о 19:00 (київський час). На ньому будуть розглянуті методи забезпечення прозорості і контролю ризиків витоку даних. Ви дізнаєтеся як можна використовувати можливості мережевого тестування для проведення аудиту безпеки об'єкта і як можна спростити та прискорити процес аудиту.

Під час веб-трансляції виробник NetAlly також анонсує нові можливості мережевого обстеження аналізаторів EtherScope nXG і LinkRunner 10G та їх хмарного сервісу Link-Live.

Основні питання, які будуть розглянуті:

  • фізична перевірка об'єкта;
  • забезпечення належного контролю доступу та сегментації VLAN;
  • використання обстеження мереж Wi-Fi для аудиту безпеки об'єкта;
  • як визначити ідентичність всіх пристроїв в мережі;
  • візуалізація топології мережі і змін з плином часу;
  • переваги портативного пристрою для аудиту безпеки об'єкта.

Згідно зі звітом Verizon про розслідування витоків даних за 2020 рік, неправильна конфігурація є найбільш швидкозростаючою причиною витоку даних. Точне уявлення про правильну сегментацію VLAN, виділення портів комутатора і точки доступу Wi-Fi, а також перевірка політик брандмауера є одними з ключових аспектів практики забезпечення безпеки об'єкта.

Вкажіть адресу електронної пошти, на яку хочете отримати посилання на безкоштовну реєстрацію для участі у вебінарі або перегляду його запису



* - Обов'язкове для заповнення

Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі