Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!
0 800 332 008 (Безкоштовно)
+38 (098) 305-74-01 (Київстар)

Запрошуємо приєднатися до безкоштовного вебінару компанії NetAlly, що присвячений передовим методам проведення ефективних аудитів мережевої безпеки об'єктів. Вебінар пройде на англійській мові 28 квітня 2021 р о 19:00 (київський час). На ньому будуть розглянуті методи забезпечення прозорості і контролю ризиків витоку даних. Ви дізнаєтеся як можна використовувати можливості мережевого тестування для проведення аудиту безпеки об'єкта і як можна спростити та прискорити процес аудиту.

Під час веб-трансляції виробник NetAlly також анонсує нові можливості мережевого обстеження аналізаторів EtherScope nXG і LinkRunner 10G та їх хмарного сервісу Link-Live.

Основні питання, які будуть розглянуті:

  • фізична перевірка об'єкта;
  • забезпечення належного контролю доступу та сегментації VLAN;
  • використання обстеження мереж Wi-Fi для аудиту безпеки об'єкта;
  • як визначити ідентичність всіх пристроїв в мережі;
  • візуалізація топології мережі і змін з плином часу;
  • переваги портативного пристрою для аудиту безпеки об'єкта.

Згідно зі звітом Verizon про розслідування витоків даних за 2020 рік, неправильна конфігурація є найбільш швидкозростаючою причиною витоку даних. Точне уявлення про правильну сегментацію VLAN, виділення портів комутатора і точки доступу Wi-Fi, а також перевірка політик брандмауера є одними з ключових аспектів практики забезпечення безпеки об'єкта.

Вкажіть адресу електронної пошти, на яку хочете отримати посилання на безкоштовну реєстрацію для участі у вебінарі або перегляду його запису



* - Обов'язкове для заповнення

Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
0 800 332 008 +38 (098) 305-74-01 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі