Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Шановні колеги, Запрошуємо на п'ятий онлайн-захід з циклу вебінарів, що присвячені обладнанню компанії VIAVI Solutions - транспортний аналізатор MTS-5800 для оцінки каналів від 1G до 100G, з підтримкою вимірювання синхронізації, каналів SDH, Fibre Channel, PDH, CPRI.

На даному вебінарі ви дізнаєтеся про особливості налаштування і проведення тестування різних типів синхросигналу: вибір опорного сигналу, розрахунок МПЧІ (максимальна помилка часового інтервалу) та ДЧІ (девіація часового інтервалу), накладення масок.

Для кого: для інтеграторів, провайдерів послуг, енергетичної сфери, співробітників відділів експлуатації транспортних мереж мобільних операторів, банків, ЦОД, служб технічної підтримки та експлуатації транспортної мережі.

Дата і час проведення: 29 cічня 2021 року о 08:30 за київським часом

Тривалість: 40-60 хвилин

Вебінар проводиться російською мовою.

УВАГА!!! Даний вебінар є п'ятим в серії

Всього заплановано шість вебінарів:

Черговість виходів - приблизно раз на місяць, стежте за анонсами.

Прослухавши все, ви отримаєте достатні знання для використання аналізатора MTS-5800 при вимірюванні різних протоколів, налаштування тестів RFC2544, Y1564 і т.д. Однак, якщо ви плануєте використовувати тільки функціонал тестування мереж SDH, ви можете пропустити те, що не пов'язане безпосередньо з ними.

Більш того, ви можете самі вплинути на зміст: надсилайте нам свої питання, задавайте їх прямо під час вебінару і ми обов'язково відповімо відразу або включимо відповідь до наступних випусків.

В кінці деяких частин ви отримаєте детальні інструкції у форматі PDF з налаштування різних тестів, які ви зможете зберегти і використовувати в подальшому.



Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі