Залізний Гаррі – професійний інструментарій для монтажу та обслуговування кабельних систем!

Набір Smart ідентифікаторів схеми мережі № 2-8 для тестерів Softing LinkXpert TP/M3 (7 шт)

Артикул: LX_AC_RM208

Ціна: 12 217.21 грн.

Закрити
от 0 грн.
12 217.21 грн.
Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Набір номерних Smart ідентифікаторів схеми мережі № 2-8 для тестерів Softing LinkXpert TP/M3 (7 шт). Дозволяють перевірити правильність розпінування конектору чи порту RJ45. Особливістю SMART версії ідетифікаторів є наявність світлодіодів безпосередньо на ідентифікаторі, що дозволяє визначити розпінування RJ45 і цілістність лінії не тільки з тестеру, а й з його віддаленої частини, тобто з будь якого боку лінії.

Сумісність із тестерами Softing IT Networks:

Ідентифікатори підключаються до віддаленого кінця тестованої лінії Ethernet. Використовуються як відбиваюча частина кабельного тестера для визначення схеми розведення провідників в конекторах RJ45, RJ11/12/14, визначення помилок монтажу і підтвердження електричної цілісності жил витої пари. Кожен ідентифікатор має власний порядковий номер від №1 до №8, який відображатиметься на екрані сумісного LAN тестера, підключеного до кабелю. Ідентифікатор №1 постачається з тестером по замовчуванню і не входить в комплект LX_AC_RM208.

Набір ідентифікаторів прискорює тестування ліній Ethernet. З ними ви зможете перевірити правильність монтажу конекторів RJ45 і загальну цілісність відразу кількох кабелів. Особливо набір буде корисним, коли зворотні кінці ліній є досить далеко, а самих ліній багато. Встановивши відразу 8 віддалених частин для тестера, Ви скоротите загальний час перевірки ліній у 8 разів, оскільки зникає необхідність багаторазово ходити і переставляти ідентифікатор, якщо він всього один.

Зателефонуйте та замовте Набір Smart ідентифікаторів схеми мережі № 2-8 для тестерів Softing LinkXpert TP/M3 (7 шт) у компанії «Залізний Гаррі» (м. Київ) за вигідною ціною та доставкою по Україні. Softing IT Networks LX_AC_RM208: опис, фото, технічні характеристики, інструкції, відгуки, технічна підтримка.

Дивіться аналоги LX_AC_RM208 у категорії: Кабельные тестеры Softing IT Networks, Кабельні тестери, LAN тестери витої пари, тестери RJ45
Залізний Гаррі
вул. Старосільська 1У, 2 під'їзд, 2 поверх 02125 Київ
+38 044 503-08-48 +38 044 503-08-45 info@iron-harry.ua от 100 грн. Залізний Гаррі